PerusMieli

PerusMieli-käynnit varattavissa nyt puhelimitse 020 7340 720 tai NETTIAJANVARAUKSESTAMME!


PerusMieli käynnillä (30min) tapaat ensin psykologin, jonka kanssa voit käydä läpi mieltä painavia asioita. Tapaamisen loppuvaiheessa mukaan liittyy lääkäri, jolloin saat kahden ammattilaisen tuen tilanteeseesi. Yhdessä kanssasi tiimi pohtii mm. psykologin jatkoarviokäyntien tai lyhytterapian aloitusta sekä lääkityksen ja sairasloman tarvetta. 

Kenelle PerusMieli käynti on tarkoitettu?  

Tämä käynti on matalan kynnyksen käynti, josta on hyvä lähteä liikkeelle, jos toivot muutosta mieltä painavaan asiaan tai tilanteeseen elämässäsi, ajatuksissasi pyörivät huolet tai murheet, toivot tukea itsesi kehittämiseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen tai toivot yleisesti jäsentelyä mielen asioihin psykologian ammattilaisen kanssa.

PerusMieli-käynnin tavoitteena on turvata mahdollisuus päästä psykologin vastaanotolle nopeasti, ilman pitkiä jonotusaikoja, ilman erillisiä lähetteitä, pelkästään oma ajatuksesi ja toiveesi tapaamisesta riittää. Psykologin ja lääkärin yhteisvastaanotto tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kokonaisvaltaisempaan tilannearvioon ja pohdintaan heti ensikäynnillä.