Fysioterapeutti

PerusFysio-käynnillä yhdistetään kahden ammattilaisen, fysioterapeutin ja lääkärin, tietotaito potilaan parhaaksi

PerusFysio-käynnillä sinut ottaa vastaan tuki- ja liikuntaelinoireisiin perehtynyt fysioterapeutti, joka kartoittaa oireesi. Fysioterapeutin tutkimusten ja lääkärin konsultoinnin jälkeen saat käytännölliset hoito-ohjeet ja suunnitelman jatkohoitoa varten.

PerusFysio-käynnit ovat varattavissa joka 2. tiistai klo 16-19 välillä. Fysioterapeuttinamme työskentelee Iiro Räsänen EasyMovelta. Räsänen on myös OMT-fysioterapian lisäkoulutuksessa. Tässä Iiron esittelyä vielä tarkemmin:

”Fysioterapiassa minulle tärkeintä on yksilöllisyys ja vastaanotollani asiakas kohdataankin ihmisenä, eikä ajatella vain hoidettavaa sairautta tai vaivaa. Fysioterapia muokkautuu yksilöllisesti aina asiakkaan omien tavoitteiden pohjalta ja hoitomuotoina voidaan käyttää niin terapeuttista harjoittelua kuin manuaalisia käsittelyitäkin. Olipa vaivasi mikä hyvänsä tai olit minkä ikäinen tahansa, niin olet aina tervetullut vastaanotolleni!
 
Fysioterapiassa minua kiinnostaa erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus, minkä vuoksi erikoistun tällä hetkellä OMT-fysioterapiaan. OMT-fysioterapian erikoistumiskoulutus on 2,5 vuotta kestävä 150 opintopisteen laajuinen fysioterapeuteille ja lääkäreille tarkoitettu tuki- ja liikuntaelinvaivoihin painottuva täydennyskoulutus.” 
  • Iiro Räsänen

    Fysioterapeutti