Kotikäynti

Toimintakyvyn ollessa alentunut kaikki ylimääräinen kuormittaa ja lääkäriin lähteminen vaatii usein paljon järjestelyjä. Saattaapa lähtemisen vaikeus ja odottaminen olla joskus jopa este lääkäriin lähdölle.  Mitäpä jos tilaisitkin kokeneen lääkärihoitajatiimimme kotikäynnille sen sijaan että matkaisit lääkäriasemallemme? 

Kotikäynti on hyvä lähtökohta hoitosuhteelle ja perusteellinen perehtyminen mahdollistaa jatkossa hoidon seurannan ja muutokset esimerkiksi puhelimitse.. 

Kotikäynnillä lääkäri ja hoitaja pystyvät arviomaan toimintakykyäsi ja mahdollisia elämänlaadun ja paremman voinnin esteitä omassa kodissasi usein vastaanottoympäristöä luotettavammin ja kokonaisvaltaisemmin. Hoidon tavoitteet tulevat näkyville myös konkreettisemmin kun päivittäisympäristön tuomat mahdollisuudet ja haasteet havainnoidaan. 

Teemme kotikäyntejä lääkärihoitajatiimillä 15km säteellä Oulun Ideaparkista. Kotikäyntiä varattaessa sovitaan ensin hoitajan suunnittelupuhelu jossa mietitään kotikäyntiin varattava aika ja tavoitteet. Kotikäynnillä sovitaan myös kontrollipuheluaika hoitajalle tai lääkärille. Suunnittelu ja kontrollipuhelu sisältyvät kotikäynnin hintaan. 

Kotikäynnillä on mahdollisuus ottaa myös samalla laboratorionäytteitä, toki huomioiden mahdolliset paastoamistarpeet ja laboratorionäytekohtaiset ajankohtavaatimukset.  Voimme ottaa myös tarvittaessa vierinäytteitä kuten hb, verensokeri ja tulehdusarvo sekä sydänfilmin. Nämä veloitetaan erikseen.

Kotikäynti hinnoitellaan aikaperusteisesti ja 15km säteellä Oulun Ideaparkista hintaan sisältyvät myös kilometrikorvaukset, reseptimaksut.  Mahdolliset laboratorionäytteet ja pikanäytteet sekä lausunnot veloitetaan erikseen ks. hinnasto , erillistä näytteenottomaksua ei peritä. Kotikäynnit ovat Kela-korvattavia käyntejä, meillä on käytössämme suorakorvausmenettely, kun asiakkaalla on voimassaoleva KELA-kortti. 

Osamaksumahdollisuus SVEA (luottotiedot tarkistetaan). 

Kotikäynti 30-60min 249eur *  (omavastuuosuus Kela-korvauksen jälkeen)