Tarjoukset

Voimassaoloaika 5.9-31.10.2021

Lasten A+B-hepatiittirokote Twinrix Paediatric 65€/annos, kokonaishinta (norm.85€) COVID-pandemia on hiljentänyt matkailua ja sen vuoksi meille on kertynyt varastoon matkailuun liittyviä rokotteita. Tarjous on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää. Nyt on siis mainio hetki suojata lapsensa A- ja B-hepatiitilta, täyden rokotussarjan jälkeen rokotesuoja on tämänhetkisen tiedon valossa THL:n mukaan elinikäinen. Perusrokotussarja sisältää kolme annnosta; ensimmäinen annetaan valittuna päivänä, toinen kuukauden kuluttua ja kolmas 6 kuukauden kuluttua ensimmäisestä annoksesta.

D-25-vitamiini 35€+näytteenottomaksu (norm.50€+näytteenottomaksu) Millaiset ovat D-vitamiinitasosi aurinkoisen ja paahteisen kesän jälkeen? Tätä näytteenottoa varten ei tarvita paastoa tai lääkärin lähetettä. Ajan laboratorioon voit varata nettiajanvarauksesta ympäri vuorokauden tai puhelimitse liikkeemme aukioloaikoina. Näytteenottomaksu 15€ lisätään hintaan.

Perusverikoepaketti 89€ kokonaishinta (norm.114€)Sisältää: Perusverenkuva, nestetasapainoarvot, munuaiskoe Krea, maksakoe Alat, rasva-arvot eli kokonaiskolesteroli, LDL,HDL, Trigly, sokerit, D- vitamiinipitoisuus, ferritiini (varastorauta), kilpirauhaskoe eli TSH.  Muista paastota 10h ennen tutkimusta. Ajan laboratorioon voit varata nettiajanvarauksesta ympäri vuorokauden tai puhelimitse liikkeemme aukioloaikoina.


Kansanterveysverikoepaketti 89€ kokonaishinta (norm.114€)
Kansanterveyspaketti on linjassa mm. verenpainetaudin KäypäHoito-suosituksen kanssa ja sisältää: Perusverenkuva, nestetasapainoarvot(Kalium, Natrium), Krea, Alat, veren rasva-arvot, sokerit, virtsan proteiinimääritys (u-alb/krea). Tämä sopii hyvin esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksien, aikuistyypin diabeteksen määräaikaiskontrolliin. Muista paastota 10h ennen tutkimusta. Ajan laboratorioomme voit varata nettiajanvarauksesta ympäri vuorokauden tai puhelimitse liikkeemme aukioloaikoina.

Uniapnea-arviokäynti 44€ (kokonaishinta,norm 59€) Jos kärsit päiväväsymysoireista, kuorsaat tai sinulla on yönaikaisia hengityskatkoksia, aamupäänsärkyä tai muita uniapneaan sopivia oireita niin varaa PerusKäynti uniapneariskin ja jatkotutkimustarpeesta asian suhteen.

Yöpolygrafia-tutkimus 200 € (kokonaishinta, norm 248€) Jos lääkärimme arvion perusteella varaat uniapneatutkimuksen meiltä, saat sen nyt tarjoushintaan 31.10.2021 asti. Hinta sisältää hoitajan käynnit, yöpolygrafia- tutkimuksen ja lausunnon sekä lääkärin soittoajan tutkimustuloksista ja jatkosuunnitelmasta

Luomiarvio 44€ (norm. 59€) Kokenut yleislääkärimme arvio sinua huolestuttavan ihomuutoksen PerusKäynnillä. Meillä ei ole käytössämme ihomikroskooppia (dermatoskooppi)

Luomen/ihomuutoksen poistosta ALENNUS! PerusTerveydessä lääkärin toimesta arvioidun ihomuutoksen tai luomen poistosta -44€ alennusta.

HOX! JOS AIKA VARATAAN TARJOUKSEN VOIMASSAOLOAIKANA MUTTA SE SIJOITTUU VOIMASSAOLOAJAN ULKOPUOLELLE NIIN TARJOUSHINTA ON VOIMASSA.