talven tarjouksemme

KAIKILLE AVOIN ASIAKASILTA ISOKADULLA KESKIVIIKKONA 22.1 KLO 17-19
Kahvia ja pientä purtavaa
Arvontaa (200€ arvoinen PerusVuosikontrollipaketti: hoitajakäynti, kansanverikoepaketti ja lääkärikäynti)
Lääkäreiden Laura Ikonen ja Kati Retsu-Heikkilä tietoiskut
PerusSydän ja PerusDiabetes pakettien esittelyt ja etusetelit paketteihin
Ilmainen hemoglobiinin ja verenpaineen mittaus (Huom, asiakasillan aikana ehdimme tehdä max 60 ilmaista hemoglobiinin mittausta.)

1. OULU, ISOKATU JA IDEAPARK:

LOPUT INFLUENSSAROKOTTEET 18€/ROKOTE. Kokonaishinta, ei muita kuluja. Varaa netistä hoitajakäynti, kirjoita tulosyyksi mikä rokote ja montako rokotettavaa. (1-2 voi tulla yhdellä varauksella, isommille ryhmille varaa useampi hoitajakäynti tai soita ajanvaraukseen.)
Tarjous voimassa vain Oulussa.

2. KAIKISSA TOIMIPISTEISSÄ 16.1-7.2.

HEPATIITTI A+B- ROKOTE 69€ (ovh 85€)
Kokonaishinta/ yksi rokotuskerta, ei muita kuluja. Sarjarokote. Valmistajan mukaan kolmen rokotteen jälkeen suoja on elinikäinen. 
Varaa netistä hoitajakäynti, kirjoita tulosyyksi mikä rokote ja montako rokotettavaa. (1-2 voi tulla yhdellä varauksella, isommille ryhmille varaa useampi hoitajakäynti tai soita ajanvaraukseen.)

3. LABORATORIOTARJOUKSET kaikissa toimipisteissä 27.2. saakka

  • Ferritiiniarvon mittaus 22€ (ei tarvi paastoa)
  • D-vitamiiniarvon mittaus 32€ (ei tarvi paastoa)
  • Kolesterolipaketti (HDL, LDL, Kol, Trigly) 32€ (paastoa 10-12h)
  • Kuntoilijan verikoepaketti 92€ (ovh 285€) (paastoa 10-12h)
  • Perusverikoepaketti 92€ (ovh 315€) (paastoa 10-12h)
  • kansanterveysverikoepaketti 92€ (ovh 280€) paastoa 10-12h

Hinnat poikkeuksellisesti kokonaishintoja. Eli näiden yhteydessä ei peritä näytteenottomaksua. Muiden verikokeiden yhteydessä normaalisti näytteenottomaksu 15€/käynti. Voimassa 27.2. saakka. 

Ajanvarausohje: Varaa netistä näytteenottoaika. Kirjoita tulosyyksi haluamasi verikokeet. Ferritini ja D-vitamiini voidaan ottaa ilman paastoa, paketteihin paastoa edellisestä illasta 10-12h ennen näytteenottoa.

4. HELSINKI, EASTON

Ajanvarausohje: Varaa netistä hoitajakäynti. Kirjoita tulosyyksi mikä rokote. Yhdellä hoitajakäynnillä voidaan rokottaa kaksi perheenjäsentä. Jos rokotettavia on enemmän, varataan useampi hoitajakäynti tai puhelimitse pidempi aika. 

 4. HELSINKI, EASTON
Luomitarkastus ti-pe 15€ omavastuu + toimistomaksu 13€

Tarjous voimassa Eastonin toimipisteessä tiistaista perjantaihin Peruskäynneillä. Voimassaoloaika: toistaiseksi. Tarjous ei ole voimassa Oulun toimipisteissä. 

Varaa netistä Peruskäynti. Ajanvarauskalenterissa Peruskäynnin hinta 44€, vastaanotolla käyntihinta muutetaan 15€ + toimistomaksu 13€. Käynnin yhteydessä ei voida hoitaa muita vaivoja, mutta annetaan tarvittaessa ajanvarausohjausta. Kirjoita varauksen tulosyyksi: luomikampanja

TARJOUS EI OLE VOIMASSA LA-MA.

 


6. Punkkirokote 62€ (hinta voimassa toistaiseksi)
Hinta sisältää rokoteaineen ja rokottamisen yhdeltä rokotuskerralta, ei muita kuluja. Punkkirokote on sarjarokote, suojan muodostuminen vaatii tehosterokotteita.
Varaa rokottamista varten netistä hoitajakäynti. Kirjoita tulosyyksi mikä rokote ja montako rokotettavaa. Yhdellä hoitajakäynnillä voi tulla 1-3 rokotettavaa. Muista saapua käynnille ajoissa!
Lue lisää: https://perusterveys.fi/puutiaisaivokuumerokote-punkkirokote-helposti-perusterveydesta/