Tietoa meistä

PerusTerveys on suomalainen ja täysin suomalaisessa omistuksessa oleva lääkäriasemaketju.

Tarjoamme yksityisiä yleislääkäri- ja laboratoriopalveluita edullisesti ja ilman jonoja. Niin sen täytyy olla – hoitoon tulee päästä silloin kun tarvitsee ja ilman, että joutuu maksamaan itsensä kipeäksi.

Hyvä tavoitettavuus on meille sitä, että pääset laadukkaaseen hoitoon helposti ja edullisesti. Meillä et maksa prameista puitteista vaan siitä, että lääkärimme ja hoitajamme ratkaisevat terveysongelmaasi.

Miten teemme sen?

Yrityksen perustaja LL, EHL Simo Lohi huomasi, ettei jonoja ja korkeita hintoja voi ratkaista, jos lääkäriasema toimii perinteisellä tavalla. Alkoi aivan uudenlaisen lääkäriaseman suunnittelu.

  • Simo halusi lääkäriaseman, johon on helppo tulla.
  • Lääkäreiden työajasta kuluu liian suuri osa päätetyöskentelyyn! Muokkasimme henkilökunnan työnjaon uusiksi, laadusta tinkimättä.
  • Hukkatilat maksaa asiakas! Niistä siis eroon.

PerusTerveyden ensimmäinen lääkäriasema Oulussa avattiin syksyllä 2016. Pian tyytyväiset ja uudelleen PerusTerveyteen palaavat potilaat osoittivat, että Simon hahmotelmat pitivät paikkansa myös käytännössä.

Löydät meidät nyt Oulusta Isokadulta ja Ideaparkista sekä kauppakeskus Eastonista Helsingistä. Tervetuloa tutustumaan!


Simo Lohi
Toimitusjohtaja (LL, EHL)


MISSIO

YKSITYISET LÄÄKÄRIPALVELUT KAIKKIEN ULOTTUVILLE!

Teemme yksityisestä lääkäriasemasta vaihtoehdon aiempaa useammalle. Edullinen hintataso ja asiakaslähtöinen palvelu mahdollistavat hoitosuhteet, joilla on merkitystä yksilöille ja kansanterveydelle.

  

ARVOT

Asiakaslähtöisyys

Elämme asiakkaistamme. Luottamuksemme on koetuksella jokaisessa kohtaamisessa. Jokainen hoitokontakti on ainutlaatuinen ja tärkeä. Huomioimme potilaan yksilölliset tarpeet. Etsimme tavan edistää hänen terveyttään ja hyvinvointiaan. Ratkaisemme ongelmat hyvien ja tutkittujen hoitokäytänteiden mukaisesti.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa meillä helppoa ja hyvää saatavuutta sekä erinomaista asiakaspalvelua. 

Kustannustehokkuus

Haluamme tuoda yksityiset lääkäripalvelut kaiken kansan ulottuville. Hinta ei saa olla enää yksityisten lääkäripalveluiden käytön esteenä. Keskitymme olennaiseen ja pyrimme rönsyistä eroon. Emme kuitenkaan suostu tinkimään hoidon ja palvelun laadusta, sillä ne ovat saavuttamamme luottamuksen takeena.

Rohkea uudistaja

Kokeilemme ja kehitämme uusia toimintatapoja ja teknisiä ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaittemme ja henkilökuntamme arkea. Siihen tarvitaan rohkeutta. Rohkeus on päättäväisyyttä ja uskallusta. Rohkeus on uskomista itseemme. Kun epäröimme, muistamme miksi palvelumme on asiakkaillemme tärkeää. Haluamme olla edelläkävijöitä, sillä se on edellytys onnistumiselle työssämme.


Lääkäriprofessio velvoittaa: kynnys matalaksi.

“ Yksittäisten potilaiden ja koko väestön terveydenhuollon kannalta on tärkeätä, että terveyspalvelut perustuvat lääkärien ammattitaitoon ja ammattietiikkaan. Se tarkoittaa, että lääkäriprofession (suom. ammattikunnan) on löydettävä muoto, joka sopii ajan henkeen …/… Lääkäriyttä ei ole lupa menettää, vaan sitä on vahvistettava ja sovitettava nyky-yhteiskuntaan.”

Näin viisaasti sanojaan asetteli eräs suuresti arvostamani nykyaikaisen lääketieteen soihdunkantajista, professori Amos Pasternack reilut kymmen vuotta sitten (Duodecim 2003). Hänen toteamuksensa tulkitsevat konkreettisesti tähän aikaan Lääkärinvalaa, jossa todetaan: “Päämääränäni on terveyden ylläpitäminen ja edistäminen, sairauksien ehkäiseminen sekä sairaiden parantaminen ja heidän kärsimystensä lievittäminen.”

Pidän itse täysin selvänä, että PerusTerveyden kaltaiset uudet terveydenhuollon toimintamallit, jotka pyrkivät madaltamaan kynnystä astua lääkärin vastaanotolle ja näin osaltaan turvaamaan kaikkien ihmisten pääsyn asiantuntevaan hoitoon, ovat eettisesti oikeita ja lääkärin valan mukaisia.

Jaakko Sinikumpu
Johtava ylilääkäri, Dosentti,
PerusTerveys Suomi oy