Avoimet työpaikat

Ritaharjun Lääkärikeskus Oy tarjoaa yksityisiä perusterveydenhuollon palveluita Oulussa PerusTerveys Ideaparkin lääkäriasemalla ihan jokaiselle. Tarjoamme meillä työskenteleville perusterveydenhuollon ja yleislääketieteen ammattilaisille  aidosti erilaisen yksityisen sektorin työpaikan. 

Tärkeitä arvojamme ovat potilaslähtöinen kohtaaminen ja kuulluksi tuleminen. Emme keskity pelkästään yksittäisiin sairauksiin tai oireisiin vaan kohtaamme ihmisen kokonaisvaltaisesti, kuuntelemme hänen huolensa ja toiveensa. Vahvuutemme on tiimityö ja joustavuus niin työntekijöiden kuin potilaidenkin kannalta. Hoidon jatkuvuuden ja hyvän saavutettavuuden lisäksi meille on tärkeää pystyä tarjoamaan toimivaa moniammatillista yhteistyötä ja näyttöön perustuvaa lääketieteellistä hoitoa potilaan parhaaksi. 

Työyhteisömme on pieni ja tiivis, ammattitaitoisten tiimipelureiden joukko. Työyhteisön ilmapiiri ja yksittäisten työntekijöiden hyvinvointi vaikuttaa työn laatuun ja tulokseen ja näihin asioihin haluamme panostaa. Tarjoamme työntekijöillemme aidon mahdollisuuden osallistua oman työpaikan ja työskentelyn kehittämiseen. Pienenä yrityksenä pystymme tarvittaessa ketteriinkin työhyvinvointiin ja toimintaan positiivisesti vaikuttaviin muutoksiin. 

Meillä ei tuijoteta omaan napaan vaan myös kuplan ulkopuolelle ja teemme yhteistyötä niin terveyskeskusten kuin muiden yksityisten toimijoidenkin kanssa potilaan parhaaksi, ammattilaiselle mielekkäällä tavalla. Norsunluutorneja ei meillä tunneta, vaan puhallamme yhteen hiileen joustavasti ja nöyrästi toinen toistamme kunnioittaen.

Etsimme kesäksi 2022 lisää tiimipelureita joukkoomme sijaistamaan vakihenkilökuntaamme joten tutustu alla kuvattuihin mahdollisuuksiimme:

 

SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS 16.5.-14.8.2022 (Paikka täytetään heti kun sopiva hakija löytyy)

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen 16.5.-14.8.2022 väliselle ajalle sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa.Sairaanhoitajan työnkuva on yrityksessämme monipuolinen ja koostuu lääkärin kanssa tehtävistä yhteisvastaanotoista, terveystarkastuksista, ajokorttitarkastuksista ja sairaanhoitajan itsenäisistä vastaanotoista ja potilasohjauksista, hoidontarpeenarvioinnista, rokotuksista ja laboratorionäytteenotoista.Eduksi hakijalle katsotaan aiempi kokemus ja osaaminen perusterveydenhuollon itsenäisessä sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vastaanottotyössä. 

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n ja mahdollisten suosittelijoiden kera 10.1.2022 mennessä osoitteeseen Ritaharjun Lääkärikeskus Oy/Vastaava Lääkäri “Työhakemus sairaanhoitajan työhön” Ritaharjuntie 49 90540 Oulu tai sähköpostitse kati.retsu@perusterveys.fi 

Työpaikkailmoitus TE-keskuksen sivuilla

YLEISLÄÄKÄRIN SIJAISUUS 1.6.-31.8.2022 (Paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä) 

Sinä yleislääketieteellisesti orientoitunut Kollega!  Onko kesäksi vielä mukava työpaikka ja työyhteisö hakusessa?  Teetkö tutkimustyötä tai oletko kenties perhevapailla ja haluaisit yhdistää siihen kliinistä työtä? Meillä on tarjolla töitä 1.6.2022-31.8.2022 väliselle ajalle lääketieteen linsensiaatille tai erikoistuvalle lääkärille tai yleislääketieteen erikoislääkärille Oulussa PerusTerveys Ideaparkin toimipisteessä vakikaartimme lomien ajaksi työsuhteisesti.  Työ koostuu yleislääkärin potilastyöstä Ideaparkin toimipisteessä. Työaika ja palkkaus räätälöidään toiveiden, osaamisen ja kokemuksen pohjalta, myös osa-aikainen työ on mahdollista. Hakijan eduksi katsotaan aiempi työkokemus perusterveydenhuollosta ja terveyskeskustyöstä.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat kysyä lisää niin ole yhteydessä sähköpostitse ja jätä vapaamuotoinen hakemus  kati.retsu@perusterveys.fi vaikka heti! Voit myös jättää soittopyynnön palvelunumeromme 020 7340 720 kautta  LÄÄKÄRIREKRY