AJANVARAUSOHJEET KORONAEPIDEMIAN AIKANA

Meille on turvallista tulla koronaepidemiasta huolimatta! Tervetuloa vastaanotoillemme!

Olemme huomioineet toiminnassamme koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen varmistaaksemme turvallisen vastaanottokäynnin kaikille potilaillemme ja se aiheuttaa muutoksia ajanvarauksissa.

· Jos kärsit infektio-oireista (esim. kurkkukipu, nuha, aivastelu, tukkoisuus, yskä, hengityksen vinkuminen, limaisuus, hengenahdistus, korvakipu, kuume, ripuli tai oksentelu) ja vaikka olisit käynyt koronatestissä varaa PerusInfektio-aika nettisivuiltamme tai soita ajanvarausnumeroomme 020 7340 720. Nettivarauksen yhteydessä muistathan jättää puhelinnumeron niin saame sinuun yhteyden!

· Jos et ole infektio-oireinen, voit varata ajan (PerusKäynti, Perusteellinen Käynti, Hoitajakäynti, Näytteenotto, Tavallinen ajokorttitodistus) normaalisti puhelin-/nettiajanvarauksen kautta.

INFEKTIO-OIREISTEN HOITO KORONAEPIDEMIAN AIKANA:

Kokenut sairaanhoitajamme soittaa PerusInfektio-käynnin varanneelle asiakkaalle ennakkoon ja kartoittaa ja kirjaa potilaan esitiedot lääkärin arviota varten.

Lääkärinarvio tehdään joko etävastaanotolla PerusVideovastaanotto tai fyysisesti PerusInfektio-käynnillä Ideaparkissa. Isokadun toimipisteessä emme ota vastaan infektio-oireisia.

Tarvittaessa hoitaja voi puhelimessa muuttaa PerusInfektio-käynnin vielä etävastaanotoksi potilaan näin halutessa ja potilaan kokonaistilanteen näin salliessa.

Meillä ei ole tällä hetkellä toimipisteissämme mahdollisuutta Koronavirus-testaukseen.

Jos sinulle on puhelimitse varattu PerusVideovastaanotto, siirry etävastaanoton odotusaulaan sinulle annettuna aikana tästä: https://login.movendos.com/#loginvideo/perusterveys

KÄYNNIN HINNOITTELU

PerusInfektio-käynnin hinta vastaanotolla on arkisin 49€ (käynnin omavastuu+infektiolisä) Mahdolliset reseptit ja todistukset laskutetaan erikseen sekä toimistomaksu 13€. 

PerusVideovastaanoton hinta on arkisin 44€ (omavastuu) Etävastaanoton ja hoitopuhelun yhteydessä veloitetaan laskutuslisä 7,5€, mutta ei toimistomaksua.Mahdolliset reseptit ja todistukset laskutetaan erikseen. Jos olet työikäinen, tarkasta ennen etävastaanottoa, että työnantajasi hyväksyy etälääkärivastaanotolla tehdyn sairaslomatodistuksen. Sairaslomatodistus lähetetään postitse.

Ajankohtaista Tietoa Koronavirusinfektiosta:https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-

t