AJANVARAUSOHJEET KORONAEPIDEMIAN AIKANA

Tervetuloa vastaanotoille! Olemme huomioineet toiminnassamme koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen varmistaaksemme turvallisen vastaanottokäynnin potilaillemme ja se aiheuttaa muutoksia ajanvarauksissa.

· Jos et ole infektio-oireinen, voit varata ajan normaalisti puhelin-/nettiajanvarauksen kautta.

· Jos kärsit infektio-oireista (esim. nuha, aivastelu, tukkoisuus, yskä, hengityksen vinkuminen, limaisuus, hengenahdistus, korvakipu, kuume, ripuli tai oksentelu), varaa aika ajanvarausnumerostamme 020 7340 720

INFEKTIO-OIREISTEN HOITO KORONAEPIDEMIAN AIKANA:

Ajanvarauksen yhteydessä kokenut sairaanhoitaja haastattelee sinut ensin puhelimitse ja lääkärinarvio tehdään joko etävastaanotolla (PerusVideovastaanotto) tai fyysisesti lääkärinvastaanotolla Ideaparkissa.  Isokadun toimipisteessä emme ota vastaan infektio-oireisia. Eastonin toimipiste on suljettu. 

Meillä ei ole tällä hetkellä toimipisteissämme mahdollisuutta Koronavirus-testaukseen.

Kun sinulla on puhelimitse varattu PerusVideovastaanotto, siirry etävastaanoton odotusaulaan sinulle annettuna aikana tästä:

KÄYNNIN HINNOITTELU
PerusVideovastaanoton tai PerusKäynnin hinta on arkisin 44€ (omavastuu) Mahdolliset reseptit ja todistukset laskutetaan erikseen. Etävastaanoton ja hoitopuhelun yhteydessä veloitetaan laskutuslisä 7,5€, mutta ei toimistomaksua.

Jos olet työikäinen, tarkasta ennen etävastaanottoa, että työnantajasi hyväksyy etälääkärivastaanotolla tehdyn sairaslomatodistuksen. Sairaslomatodistus lähetetään postitse.

Ajankohtaista Tietoa Koronavirusinfektiosta:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

t