Perusterveys Oulunsalo

PerusTerveys on yleislääkäri-, sairaanhoitaja- ja laboratoriopalveluita tarjoava lääkäriasema Oulussa.

Perusterveyden uusin palvelupiste Perusterveys Oulunsalo on aloittanut toimintansa toukokuussa 2024 Oulunsalossa toimivassa Kauppakeskus Kapteenissa, Oulunsalon Apteekin vieressä toimivan Terveyspisteen tiloissa 1krs:ssa. 

Perusterveys Oulunsalossa tarjoamme ajanvarauksellisia hoitajakäyntejä ja hoitajalääkärivastaanottoa eli PerusKäyntejä ja PerusInfektio-käyntejä  TIISTAISIN klo 8.00-15.00.

Toistaiseksi emme ole avoinna vielä muina viikonpäivinä.

Varaa aikasi puhelimitse tai nettiajavarauksestamme. 

Perusterveys Oulunsalossa onnistuvat hoitajalääkärikäynnit, ajokorttitarkastukset, rokotukset – infektio-oireisilta potilailtamme voimme tarvittaessa tarkistaa mm. pikatulehdusarvon. 30-40min mittaiset lääkärin perusteelliset käynnit ovat varattavissa toistaiseksi vain puhelimitse. 

Kesätauon jälkeen 13.8.2024 eteenpäin palvelemme jälleen tiistaisin myös eteläpuolella Oulua! 

Yhteystiedot:
Karhuojantie 2
90460 Oulunsalo
p. 0207340720

 

 

Perusterveys Oulunsalossa sinua palvelee:


  • x

    Kati Retsu-Heikkilä

    Vastaava lääkäri, Yleislääketieteen erikoislääkäri

    Olen valmistunut lääkäriksi v.2005 ja yleislääketieteen erikoislääkäriksi v.2015. Minulla on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus yleislääkärin monipuolisesta työstä terveyskeskuksessa ennen uraani Perusterveydessä. Erikoistumisjaksolla sairaalassa työskentelin sisätaudeilla, geriatrialla, keuhkosairauksilla ja saattohoidossa sekä yleissairaalapsykiatrialla. Kohtaan mielelläni potilaita vauvasta vaariin ja vastaanotolleni voi tulla vaikka perheenä. Ihminen on kokonaisuus ja oman itsensä paras asiantuntija ja sen vuoksi perehdyn mielelläni potilaani asioihin laaja-alaisesti ja häntä kuullen. Vastaanotolleni voi tulla minkä tahansa kokemansa terveysongelman kanssa. Jos en tiedä, niin otan selvää. Perusterveydessä toimin myös vastaavana lääkärinä ja yrityksen terveydenhuollon palveluista vastaavana johtajana ja olen yrityksen yksi kolmesta omistajasta.


  • x

    Virpi Korpioja

    Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

    Olen Virpi, 32-vuotias yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri. Olen alun perin rovaniemeläinen, opiskelujen myötä oululaistunut kahden lapsen äiti. Olen työskennellyt terveyskeskuksissa eri puolilla Lappia ja Pohjois-Pohjanmaata. Erikoistumiskoulutustani suoritan parhaillaan Pohteella. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2017 lähtien. Töissä sydäntäni lähellä ovat kohtaaminen ja luottamuksen rakentaminen potilaan kanssa, naistentaudit, toimenpiteet ja yleislääketieteen monipuolinen työnkuva.


  • x

    Anna Kemppainen

    Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja

    Olen Anna ja valmistuin sairaanhoitajaksi v 2011 Oulusta. Myöhemmin olen lisäkouluttautunut terveydenhoitajaksi sekä käynyt erikoitumisopinnot vastaanottotyöhön. Työurani aloitin erikoissairaanhoidosta, jossa olin 7 vuotta. Tämän jälkeen työkokemusta on karttunut terveysasemalta ja Perusterveyden tiimiin liityin vuonna 2021. Olen työpaikkamme työsuojeluvaltuutettu sekä haavahoitovastaava. Lisäksi vastaan hoitotyön opiskelijaharjoitteluista. Vuodenaika: ehdottomasti syksy, jolloin luonto tarjoaa marjoja/sieniä ja mielettömiä värejä.


  • x

    Minna Mahosenaho

    Sairaanhoitaja

    Olen Minna ja olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2014. Työhistoriaa minulla on sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon parista ennen nykyistä työpaikkaani Perusterveydessä. Työurani Perusterveydessä olen aloittanut kesällä 2023. Vastuualueitani ovat diabetes ja uniapnea, joiden lisäksi toimin myös laitevastaavana. Vuodenaika: Kesä


  • x

    Annika Siekkinen

    Sairaanhoitaja

    Olen sairaanhoitaja Annika. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2022 saakka. Hoitoalalla olen työskennellyt vuodesta 2007 lähtien. Olen aiemmin työskennellyt vanhuspuolella sekä perusterveydenhuollossa. Perusterveydessä vastuualueenani on keuhkopotilaat. Pidän astma/COPD kontrolleja. Voimme tarkistaa yhdessä vastaanotolla sairautesi hoitotasapainon sekä tarkastaa oikea lääkkeenottotekniikka. Keuhkotutkimuksien tekeminen, kuten PEF-mittaus sekä Spirometria onnistuu myös. Vastaanotolle ovat tervetulleita niin astma/COPD epäilyn alkuvaiheen potilaat, kuin pitkään sairastaneet potilaat.