Hoitajat


  • x

    Sonja Männikkö

    Palvelupäällikkö, Vastaava sairaanhoitaja

    Olen Sonja ja koulutukseltani olen sairaanhoitaja, terveydenhoitaja sekä kätilö. Olen suorittanut myös lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Olen työskennellyt terveydenhuoltoalalla julkisella ja yksityisellä puolella yhteensä yli 15 vuotta. Perusterveydessä toimin palvelupäällikkönä ja vastaavana sairaanhoitajana. Ja jos pitää valita talvi tai kesä niin valintani on ehdottomasti kesä!!


  • x

    Marja Bruun

    Sairaanhoitaja

    Olen Marja, sairaanhoitajaksi olen valmistunut 1992. Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella, viimeiset 20 v. vastaanottotyössä. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2016 alkaen. Vastuualueisiini kuuluvat mm. uniapneatutkimukset ja diabetes. Vuodenaika; Olen "kesänlapsi", aurinko, lämpö ja veden liplatus laiturilla. Jos tarvitset päivitystä diabetesasioissa tervetuloa vastaanotolleni!


  • x

    Anu Tervonen

    Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja

    Olen Anu, terveydenhoitajaksi olen valmistunut v. 2002 ja tämän jälkeen työskennellyt pääasiallisesti vastaanotolla niin julkisella kuin yksityispuolella. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2017. Vastuualueisiini kuuluu mm. lääkehuolto, laboratorio ja näytteenotto sekä uniapneatutkimukset. Vuodenaika: Syksy ja ne kirpeät ensimmäiset pakkasaamut


  • x

    Anna Kemppainen

    Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja

    Olen Anna ja valmistuin sairaanhoitajaksi v 2011 Oulusta. Myöhemmin olen lisäkouluttautunut terveydenhoitajaksi sekä käynyt erikoitumisopinnot vastaanottotyöhön. Työurani aloitin erikoissairaanhoidosta, jossa olin 7 vuotta. Tämän jälkeen työkokemusta on karttunut terveysasemalta ja Perusterveyden tiimiin liityin vuonna 2021. Olen työpaikkamme työsuojeluvaltuutettu sekä haavahoitovastaava. Lisäksi vastaan hoitotyön opiskelijaharjoitteluista. Vuodenaika: ehdottomasti syksy, jolloin luonto tarjoaa marjoja/sieniä ja mielettömiä värejä.


  • x

    Minna Mahosenaho

    Sairaanhoitaja

    Olen Minna ja olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2014. Työhistoriaa minulla on sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon parista ennen nykyistä työpaikkaani Perusterveydessä. Työurani Perusterveydessä olen aloittanut kesällä 2023. Vastuualueitani ovat diabetes ja uniapnea, joiden lisäksi toimin myös laitevastaavana. Vuodenaika: Kesä


  • x

    Annika Siekkinen

    Sairaanhoitaja

    Olen sairaanhoitaja Annika. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2022 saakka. Hoitoalalla olen työskennellyt vuodesta 2007 lähtien. Olen aiemmin työskennellyt vanhuspuolella sekä perusterveydenhuollossa. Perusterveydessä vastuualueenani on keuhkopotilaat. Pidän astma/COPD kontrolleja. Voimme tarkistaa yhdessä vastaanotolla sairautesi hoitotasapainon sekä tarkastaa oikea lääkkeenottotekniikka. Keuhkotutkimuksien tekeminen, kuten PEF-mittaus sekä Spirometria onnistuu myös. Vastaanotolle ovat tervetulleita niin astma/COPD epäilyn alkuvaiheen potilaat, kuin pitkään sairastaneet potilaat.


  • x

    Marika Mertala

    Sairaanhoitaja

    Olen Marika Mertala ja toimin sairaanhoitajana Perusterveydessä. Työ sairaanhoitajana on monipuolista ja vaihtuvaa, ja siksi mielenkiinnonkohteita on useita. Minulla on vankka työkokemus geriatrisesta hoitotyöstä ja Perusterveydessä vastuualueisiin kuulukin muistihoitajuus. Sen lisäksi myös spirometria on osa vastuualuettani. Auringon lämmöstä ja valoisuudesta saan lempeää energiaa, eli vuodenajoista kuulun selkeästi kesään.


  • x

    Susanna Tikkala

    Sairaanhoitaja

    Olen Susanna, sairaanhoitaja ja perheenäiti Oulusta. Sairaanhoitajaksi olen valmistunut vuonna 2008 ja työkokemustakin on kertynyt jo laajalti. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2022 lähtien. Pidän vuodenaikana syksystä ja metsässä kävelystä, kun ilmat viilenee ja illat pimenee.


  • x

    Mira Mettovaara

    Sairaanhoitaja


  • x

    Jenni Kinnunen

    Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja


  • x

    Kati Hyyrynen

    Terveydenhoitaja,Sairaanhoitaja


  • x

    Iina Lesonen

    sairaanhoitaja