PerusTerveys Oulu Ideapark

PerusTerveys on yleislääkäri-, sairaanhoitaja- ja laboratoriopalveluita tarjoava lääkäriasema Oulussa.

Perusterveyden monipuolisin palvelupiste Perusterveys Oulu Ideapark sijaitsee Ideapark-kauppakeskuksen Tokmannin päädyssä, lähin sisäänkäynti joko A- tai B-ovesta. Infektiovastaanotolle on oma käynti parkkipaikan puolelta ulko-ovesta. Kaikille muille käynneille tullaan kauppakeskuksen sisältä.

Katso sijaintimme Ideaparkin kartasta

 

Aukioloajat:

  • ma 8.00-19.45
  • ti 8.00-19.45 
  • ke 8.00-19.45 
  • to 8.00-19.45 
  • pe 8.00-19.45
  • la 10.00-15.00
  • su suljettu
     
    Laboratorionäytteenotto ti ja to 8.00-11.00, ke 17.00-18.30

Varaa aika etukäteen ajanvaraus tai puhelinajanvarauksen 0207340720 kautta, puhelinajavarauksemme toimii toimipisteemme aukioloaikoina.

Yhteystiedot:
Ritaharjuntie 49
90540 OULU
p. 0207 340 720

Ideaparkissa sinua palvelee


  • x

    Kati Retsu-Heikkilä

    Vastaava lääkäri, Yleislääketieteen erikoislääkäri

    Olen valmistunut lääkäriksi v.2005 ja yleislääketieteen erikoislääkäriksi v.2015. Minulla on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus yleislääkärin monipuolisesta työstä terveyskeskuksessa ennen uraani Perusterveydessä. Erikoistumisjaksolla sairaalassa työskentelin sisätaudeilla, geriatrialla, keuhkosairauksilla ja saattohoidossa sekä yleissairaalapsykiatrialla. Kohtaan mielelläni potilaita vauvasta vaariin ja vastaanotolleni voi tulla vaikka perheenä. Ihminen on kokonaisuus ja oman itsensä paras asiantuntija ja sen vuoksi perehdyn mielelläni potilaani asioihin laaja-alaisesti ja häntä kuullen. Vastaanotolleni voi tulla minkä tahansa kokemansa terveysongelman kanssa. Jos en tiedä, niin otan selvää. Perusterveydessä toimin myös vastaavana lääkärinä ja yrityksen terveydenhuollon palveluista vastaavana johtajana ja olen yrityksen yksi kolmesta omistajasta.


  • x

    Kati Strandman-Kilpeläinen

    Yleislääkäri, psykoterapeutti

    Olen kokenut yleislääkäri ja psykoterapeutti sekä yksi kolmesta yrittäjästä Ritaharjun Lääkärikeskus Oy:ssä / PerusTerveydessä. Valmistuin lääkäriksi Oulun Yliopistosta vuonna 1994, minkä jälkeen olen työskennellyt eri terveyskeskuksissa ja Oulun Seudun Yhteispäivystyksessä. Olen koko urani työskennellyt yleislääkärinä ja minulta saat erittäin kokeneen yleislääkärin arvion tilanteestasi. Minulla on kokemusta laajasti kaikenikäisten ihmisten kohtaamisesta ja hoidosta sekä akuuttien asioiden että kroonisten vaivojen osalta. Jos vastaani tulee vaiva, jota en tunnista tai osaa hoitaa, ryhdyn innolla selvittelemään kirjallisuudesta ja kollegoita konsultoimalla, löytyykö jostain tietämystä aiheesta. Tarvittaessa ohjaan potilaan jatkohoitoon tai -tutkimuksiin oikealle erikoisalalle. Paneudun mielelläni kokonaisvaltaisesti potilaani tilanteeseen. Kokonaisvaltaiseen työotteeseen olen saanut menetelmiä psykoterapiaopinnoistani. Valmistuin kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT, CBT) psykoterapeutiksi Tampereen yliopistosta keväällä 2023. Toistaiseksi en ole hakeutunut itselleni oikeutta toimia Kelan kuntouttavan psykoterapian tuottajana, vaan keskityn käyttämään terapeuttisia menetelmiä lääkärin työssäni, ja aikomuksenani on lähitulevaisuudessa aloittaa myös lyhytterapioiden tarjoaminen erillisenä palveluna. Lääkäripsykoterapeutin käynnistä saat yksityissektorilla saman Kela -korvauksen kuin lääkärikäynnistäkin. Jos elämässäsi on raskaampaa kuormaa, kuin minkä kantamiseen omat voimavarat riittävät, autan mielelläni selvittelemään tilannetta. Oireina voi olla esimerkiksi (työ)uupumusta, masennusta, ahdistusta, uniongelmia tai erilaisia fyysisiä oireita (rintakipua, korkeaa verenpainetta, hengenahdistusta, päänsärkyä jne). Minulla on erityisosaamista myös neuropsykiatrisiin haasteisiin (adhd, add, autisminkirjo) ja migreeniin. Tukirankaperäisissä vaivoissa tukeudun mielelläni ammattitaitoisen fysioterapeutin apuun potilaan tutkimisessa ja hoidossa. Kesä on lempivuodenaikani, ja syksyn tullen olen kateellinen muuttolinnuille. Viihdyn luonnonrauhassa ja lataan akkujani veden äärellä. Pidän hyvästä ruuasta ja sen kokkaamisesta, luen paljon ja pyrin liikkumaan säännöllisesti. Tärkeintä maailmassa minulle on oma perhe. Olipa vaivasi mikä tahansa, tervetuloa vastaanotolleni! Uskon, että yhdessä löydämme ratkaisun ongelmaasi. Kokenut yleislääkäri on potilaan paras kaveri!


  • x

    Laura Ikonen

    Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

    Olen Laura Ikonen, lääkäri- valmistuin Oulun yliopistosta lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2005. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt pääsääntöisesti perusterveydenhuollon ja yleislääketieteen parissa. Minulla on yleislääkärin vastaanottotyön lisäksi vuosien kokemus myös äitiys-ja lastenneuvolasta sekä koululääkärin työstä. Kansansairauksien hoitaminen ja ennalta ehkäiseminen ovat sydäntä lähellä. Yleislääkärin työssä parasta ovat hoidonjatkuvuus, pitkät potilas-lääkärisuhteet ja ainutlaatuiset kohtaamiset ihmisten kanssa.


  • x

    Virpi Korpioja

    Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

    Olen Virpi, 32-vuotias yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri. Olen alun perin rovaniemeläinen, opiskelujen myötä oululaistunut kahden lapsen äiti. Olen työskennellyt terveyskeskuksissa eri puolilla Lappia ja Pohjois-Pohjanmaata. Erikoistumiskoulutustani suoritan parhaillaan Pohteella. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2017 lähtien. Töissä sydäntäni lähellä ovat kohtaaminen ja luottamuksen rakentaminen potilaan kanssa, naistentaudit, toimenpiteet ja yleislääketieteen monipuolinen työnkuva.


  • x

    Ellen Turtinen

    Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

    Olen Ellen, yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri. Valmistuin lääkäriksi Oulun yliopistosta vuonna 2022. Minulla on kokemusta monipuolisesta terveyskeskustyöstä sekä päivystyksestä. Perusterveydessä olen työskennellyt syksystä 2023 lähtien. Työssäni minua innostaa erityisesti potilaskohtaamiset sekä potilaideni kokonaisvaltainen hoito. Hoidan niin pitkäaikaisia kuin akuutimpiakin vaivoja. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat. Teen mielelläni myös kaikkia yleislääkäritasoisia pientoimenpiteitä, kuten luomenpoistoja, kierukan asennuksia, ehkäisykapselin laittoja, nivelinjektioita ja kynnen osapoistoja. Tervetuloa vastaanotolleni!


  • x

    Marianne Rasi

    Yleislääketieteen erikoislääkäri


  • x

    Riikka Kuusela

    Yleislääkäri

    Olen Riikka ja valmistuin lääkäriksi v.2022. Liikunta ja ihmiskohtaamiset tuovat minulle iloa arjessa. Fysioterapeutin tutkinnon suoritin 2012. Olen toiminut lääkärinä monipuolisessa perusterveydenhuollossa terveysasemala valmistumiseni jälkeen. Fysioterapeuttina toimin kuntoutusosastolla, jossa keskiössä olivat ortopediset ja geriatriset potilaat. Hoidan Perusterveydessä kaikkia yleislääkäritasoista hoitoa tarvitsevia potilaita. Vuodenaikani on kesä.


  • x

    Janne Kananen

    Yleislääkäri, kliiniseen neurofysiologiaan erikoistuva lääkäri


  • x

    Sonja Männikkö

    Palvelupäällikkö, Vastaava sairaanhoitaja

    Olen Sonja ja koulutukseltani olen sairaanhoitaja, terveydenhoitaja sekä kätilö. Olen suorittanut myös lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Olen työskennellyt terveydenhuoltoalalla julkisella ja yksityisellä puolella yhteensä yli 15 vuotta. Perusterveydessä toimin palvelupäällikkönä ja vastaavana sairaanhoitajana. Ja jos pitää valita talvi tai kesä niin valintani on ehdottomasti kesä!!


  • x

    Marja Bruun

    Sairaanhoitaja

    Olen Marja, sairaanhoitajaksi olen valmistunut 1992. Olen työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä puolella, viimeiset 20 v. vastaanottotyössä. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2016 alkaen. Vastuualueisiini kuuluvat mm. uniapneatutkimukset ja diabetes. Vuodenaika; Olen "kesänlapsi", aurinko, lämpö ja veden liplatus laiturilla. Jos tarvitset päivitystä diabetesasioissa tervetuloa vastaanotolleni!


  • x

    Anu Tervonen

    Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja

    Olen Anu, terveydenhoitajaksi olen valmistunut v. 2002 ja tämän jälkeen työskennellyt pääasiallisesti vastaanotolla niin julkisella kuin yksityispuolella. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2017. Vastuualueisiini kuuluu mm. lääkehuolto, laboratorio ja näytteenotto sekä uniapneatutkimukset. Vuodenaika: Syksy ja ne kirpeät ensimmäiset pakkasaamut


  • x

    Anna Kemppainen

    Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja

    Olen Anna ja valmistuin sairaanhoitajaksi v 2011 Oulusta. Myöhemmin olen lisäkouluttautunut terveydenhoitajaksi sekä käynyt erikoitumisopinnot vastaanottotyöhön. Työurani aloitin erikoissairaanhoidosta, jossa olin 7 vuotta. Tämän jälkeen työkokemusta on karttunut terveysasemalta ja Perusterveyden tiimiin liityin vuonna 2021. Olen työpaikkamme työsuojeluvaltuutettu sekä haavahoitovastaava. Lisäksi vastaan hoitotyön opiskelijaharjoitteluista. Vuodenaika: ehdottomasti syksy, jolloin luonto tarjoaa marjoja/sieniä ja mielettömiä värejä.


  • x

    Minna Mahosenaho

    Sairaanhoitaja

    Olen Minna ja olen valmistunut sairaanhoitajaksi vuonna 2014. Työhistoriaa minulla on sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon parista ennen nykyistä työpaikkaani Perusterveydessä. Työurani Perusterveydessä olen aloittanut kesällä 2023. Vastuualueitani ovat diabetes ja uniapnea, joiden lisäksi toimin myös laitevastaavana. Vuodenaika: Kesä


  • x

    Annika Siekkinen

    Sairaanhoitaja

    Olen sairaanhoitaja Annika. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2022 saakka. Hoitoalalla olen työskennellyt vuodesta 2007 lähtien. Olen aiemmin työskennellyt vanhuspuolella sekä perusterveydenhuollossa. Perusterveydessä vastuualueenani on keuhkopotilaat. Pidän astma/COPD kontrolleja. Voimme tarkistaa yhdessä vastaanotolla sairautesi hoitotasapainon sekä tarkastaa oikea lääkkeenottotekniikka. Keuhkotutkimuksien tekeminen, kuten PEF-mittaus sekä Spirometria onnistuu myös. Vastaanotolle ovat tervetulleita niin astma/COPD epäilyn alkuvaiheen potilaat, kuin pitkään sairastaneet potilaat.


  • x

    Marika Mertala

    Sairaanhoitaja

    Olen Marika Mertala ja toimin sairaanhoitajana Perusterveydessä. Työ sairaanhoitajana on monipuolista ja vaihtuvaa, ja siksi mielenkiinnonkohteita on useita. Minulla on vankka työkokemus geriatrisesta hoitotyöstä ja Perusterveydessä vastuualueisiin kuulukin muistihoitajuus. Sen lisäksi myös spirometria on osa vastuualuettani. Auringon lämmöstä ja valoisuudesta saan lempeää energiaa, eli vuodenajoista kuulun selkeästi kesään.


  • x

    Susanna Tikkala

    Sairaanhoitaja

    Olen Susanna, sairaanhoitaja ja perheenäiti Oulusta. Sairaanhoitajaksi olen valmistunut vuonna 2008 ja työkokemustakin on kertynyt jo laajalti. Perusterveydessä olen työskennellyt vuodesta 2022 lähtien. Pidän vuodenaikana syksystä ja metsässä kävelystä, kun ilmat viilenee ja illat pimenee.


  • x

    Mira Mettovaara

    Sairaanhoitaja


  • x

    Jenni Kinnunen

    Sairaanhoitaja, Terveydenhoitaja


  • x

    Kati Hyyrynen

    Terveydenhoitaja,Sairaanhoitaja


  • x

    Iina Lesonen

    sairaanhoitaja


  • x

    Iiro Räsänen

    Fysioterapeutti


Opastamme mielellämme ajanvarauksessa. Soita meille numeroon 0207 340 720 (8,28 snt/puhelu + 23,10 snt/min).