PerusTerveys Lääkäriasema Helsinki, Easton Itäkeskus

Huom! Eastonin toimipiste on suljettu pysyvästi 5.5.2020 lähtien. Kiitämme asiakkaitamme kuluneista vuosista. 

PerusTerveys Lääkäriasema Easton sijaitsee kauppakeskus Eastonissa Kauppakartanonkadun puolella. Eastonin lääkäriasema on yleislääkäri- ja laboratoriopalveluita tarjoava lääkärikeskus Itäkeskuksessa, Helsingissä.

Helpoiten löydät lääkäriasemalle ulkokautta Easton-kauppakeskuksen katutasosta. Oma sisäänkäynti Kauppakartanonkadulta. Vieressä mm. SOL-pesula ja Pizza-Hut.

Metrolla tullessa varaa siirtymisaikaa vähintään 20 minuuttia. Mene ensin Itiksen kauppakeskukseen, kulje Hansa-sillan kautta Eastoniin. Hansasiltaa pitkin tulet Eastonin kolmanteen kerrokseen. PerusTerveys sijaitsee katutasossa eli sinun tulee mennä hissillä/rullaportaita katutasoon ja kävellä Kauppakartanonkatua meidän omalle sisäänkäynnille.

Aukioloajat:

Toimipiste on suljettu

Yhteystiedot:
Kauppakartanonkatu 3
00930 Helsinki
p. 0207 340 720

Peruskäynti lääkärikeskus Eastonissa

Flunssan vaivatessa edullinen Peruskäynti on usein riittävä vaihtoehto. Lääkäriasema Eastonissa tapaat ensiksi sairaanhoitajan, joka ottaa sinut vastaan, esittää kysymyksiä ja valmistelee lääkärin vastaanottoa. Tämän jälkeen tapaat lääkärin, joka tekee diagnoosin. Myös korva- ja kurkkukivun, silmätulehduksen tai äkillisen ihottuman vaivatessa Peruskäynti on usein sopivin vaihtoehto.

Perusteellinen käynti

Jos oirekuva on epäselvä, saatat tarvita enemmän aikaa lääkärin vastaanotolle. Silloin Perusteellinen käynti on sopiva vaihtoehto. Esimerkiksi gynekologisille vaivoille, uni- ja nukahtamisvaikeuksille, pitkäaikaisille ihosairauksille sekä mielialaan liittyville murheille Perusteellinen käynti on oikea valinta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Soita meille numeroon 0207 340 720 (8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min).