PerusTyöterveys Oulun seudun yrityksille

Olemme lopettaneet työterveyspalveluiden tuottamisen Oulussa. Palvelemme kuluttaja-asiakkaita, mutta valitettavasti emme tarjoa enää yrityksille palveluita.

Miksi valita PerusTerveys työterveyshuollon toimittajaksi?

Haluatko työterveyshuoltokumppanin, joka on aidosti kiinnostunut yrityksestäsi ja sen työntekijöiden hyvinvoinnista.  Haluatko yhteistyötä? Haluatko että työterveyshuolto toimii järkevästi, mutkattomasti ja simppelillä palvelupaketilla?

Keitä me olemme?

PerusTyöterveys on täysin suomalainen yritys. Tuotamme työterveyspalveluita Oulun seudulla laadusta tinkimättä. Yhteistyö asiakasyritysten kanssa on meille kunnia-asia ja haluamme vaalia ja pitää kiinni hyvästä yhteistyöstä.

Miten sen teemme?

PerusTyöterveys tarjoaa juuri sen työterveyshuollon sisällön mikä on yritykselle tarpeellinen. Asiakasyritys saa toimialalleen tarvittavan ehkäisevän työterveyshuollon sekä yleislääkäritasoisen sairaanhoidon tutkimuksineen järkevillä kustannuksilla.  Hyödynnämme nykyteknologiaa ja ohjaamme resurssit oikein, jolloin asiakasyrityksenkin työterveyshuoltoon käyttämä raha on käytetty järkevästi.

Meille on helppo tulla. Hyvä tavoitettavuus on meille sitä, että yrityksen työntekijät saavat laadukasta hoitoa helposti. Asiakasyritys ei maksa työterveyshuollon prameista puitteista tai turhista resursseista vaan siitä, että lääkärimme ja hoitajamme ratkaisevat työntekijöiden terveysongelmat, jotta työt taas jatkuvat

PerusTyöterveyden palvelupaketin sisältö:

 • Lakisääteinen ehkäisevä työterveyshuolto (Kela I, korvaus 50-60%)
 • Yhteistyö asiakasyrityksen kanssa
 • Työpaikkaselvityksen tekiminen
 • Toimintasuunnitelman laatiminen
 • Lakisääteiset terveystarkastukset tarvittaessa (altisteiset työtehtävät)
 • Vapaaehtoiset terveystarkastukset (terveydenseurantatarkastukset) vain erikseen sovittaessa (esim. ikäryhmäterveystarkastukset; seulonta sähköisellä terveystarkastuksella, ja vain ne, joilla terveydelliset riskit ovat työkyky huomioiden kohonneet, kutsutaan tarkastukseen paikan päälle)
 • Tietojen antaminen, neuvonta ja ohjaus
 • Työssä selviytymisen seuranta ja arviointi sekä kuntoutukseen ohjaaminen
 • Ensiaputarpeen määrittäminen
 • Yleislääkäritasoinen työterveyspainotteinen sairaanhoito (Kela II, korvaus 50%)
 • Yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
 • Perustason tutkimukset
 • Laboratoriotutkimukset PerusTerveyden omissa toimipisteissä
 • Peruskuvantamiset yhteistyösopimuksella

Halutessasi tarjoamme vain läkisääteisen (Kela 1) työterveyden.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys: Kuuluuko työterveyshuolto myös osa-aikaisille- ja kausityöntekijöille?

Vastaus: Kyllä. Työnantajan tulee järjestää lakisääteinen ennaltaehkäisevä työterveyshuolto kaikille työsopimussuhteisille työntekijöille. Sairaanhoidon järjestäminen on vapaaehtoista.

Kysymys: Mikä on kela 1 ja kela 2 sopimus tasojen ero? 

Vastaus: Kela 1 taso sisältää lakisääteisen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon sopimuksen. Kela 1 sopimukseen kuuluvat ehkäisevä toiminta ja työntekijöiden työkykyä ylläpitävä toiminta esim. työpaikkaselvitykset, työpaikkakäynnit, terveystarkastukset ja työterveyteen liittyvä neuvonta sekä työkyvyn arvioinnit.

Kela 2 taso sisältää lisäksi työnantajan vapaaehtoisesti työntekijöilleen tarjoaman yleislääkäritasoisen sairaanhoidon palvelun.

Kysymys: Ovatko terveystarkastukset pakollisia

Vastaus: Kyllä, altisteisilla aloilla. Altisteet selvitetään työpaikkaselvityksessä. Vapaaehtoiset terveystarkastukset (esim. Nk. Ikäryhmätarkastukset) eivät ole pakollisia.

PerusTyöterveyden hinnoittelu

Työterveysasiakkaiden hinnoittelu koostuu yleisvuosimaksusta / työntekijä
Suoriteperusteinen maksu yrityksen tarvitsemista palveluista (Esim. työpaikkaselvitys, toimintasuunnitelma, sairasvastaanotto)

Ota yhteyttä tai täytä lomake alta

Asiakkuuspäällikkö
Hannele Lohi
hannele@perusterveys.fi
p. 046-9224808

Työterveyshoitajien yhteystiedot:

Liisa Lee, liisa@perusterveys.fi, P. 050-465 7990
Tanja Tuohimaa, tanja.tuohimaa@perusterveys.fi, P. 050-326 6677