Suomi 100 -arvonnan ehdot

Arvontaan osallistumalla annat luvan sähköpostimarkkinointiin. Voit poistua sähköpostimarkkinointilistalta milloin tahansa.

1. JÄRJESTÄJÄ

PerusTerveys Oy

2. PALKINTO, KILPAILUAIKA JA ARVONTA

Kilpailun palkintona on 33 euron arvoinen lahjakortti PerusTerveys-lääkäriasemalle. Kilpailuaika on 5.12.2017 – 31.12.2017.

Arvonta suoritetaan viikoittain 8. tammikuuta 2018 mennessä. Arvomme 25 kappaletta 33 euron lahjakorttia arvontaa kohden, yhteensä 100 lahjakorttia. Jos voittaja on ilmoittanut tuttavansa mukaan kilpailuun, hän lunastaa kaksi lahjakorttia, jotka vähennetään jaossa olevista lahjakorteista.

Pidätämme oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä arvonnan aikana.

3. KILPAILUUN OSALLISTUMINEN 

Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Poislukien PerusTerveys Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 31.12.2017 mennessä arvontaan osallistuneet. Ilmoitamme voittajalle sähköpostitse sekä julkaisemme voittajan etunimen ja paikkakunnan Facebook-sivuillamme. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta PerusTerveydellä on oikeus arpoa uusi voittaja.

 

4. REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä: PerusTerveys Oy

Osoite: Ritaharjuntie 49, 90540 Oulu

Puhelinnumero: 0207 340 720

www-osoite: www.perusterveys.fi

Rekisterin tietosisältö:

Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite, ikähaarukka, sukupuoli

Rekisterin tarkoitus:

Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon.

Tietojen luovutus:

Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.