Psykologipalvelut

”Olen Johanna, koulutukseltani psykologian maisteri (PsM), ja olen Valviran laillistama terveydenhuollon ammattilainen, ja työskentelen psykologin ammattinimikkeellä.

Olen jo osana psykologian ammattiopintojani hankkinut mahdollisimman paljon tieto-taitoutta hyvinkin laajalta alalta ja hyvin eri-ikäisistä ihmisistä. Lähes 20-vuotisen työurani aikana olen työskennellyt aina sekä lasten, nuorten ja eri ikäisten aikuisten kanssa. Erityistä osaamisalaani ovat tunne-elämän, käyttäytymisen, oppimisen ja yksilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja arjen suoriutumisen/toimintakyvyn moninaiset kysymykset. Työkokemushistoriassani olen työskennellyt mm. lasten, nuorten ja aikuisten oppimisen ja suoriutumisen pulmien tutkimuksen ja arvioinnin parissa (ADHD, oppimis- ja lukivaikeudet, autismikirjon erityiskysymykset, jne.), työterveyden psykologin työtehtävissä, ammatin- ja uravalinnan erityisalalla, sekä tunne-elämän ja persoonallisuuden, eli kliinisen psykologian asiantuntijatehtävissä. Myös äkilliset elämän kriisitilanteet ja niissä yksilöiden tukeminen ovat osa osaamistani.

Pidän erityisen tärkeänä sitä, että jokainen pääsisi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, helposti ja mahdollisimman matalalla kynnyksellä psykologin juttusille, ihan missä tahansa mieltään painavassa elämän asiassa, eivätkä elämän erilaiset pulmatilanteet ja huolet turhaan pitkittyisi. Arvostan suuresti sitä, että psykologinen osaaminen on helposti kaikkien saatavilla, eikä sitä varten tarvita lähetteitä, tai monimutkaisia jonotuksia, eivätkä kustannukset ole kenellekään ylitsepääsemättömiä.

Olet lämpimästi tervetullut juttusille, rauhalliseen ja kiireettömään hetkeen ja tilaan. Yhdessä on aina mahdollista löytää ratkaisuja, uusia ja vaihtoehtoisia tapoja ajatella ja suhtautua, vaikealtakin tuntuvissa elämän solmukohdissa.”

  • Johanna Noronen

    Psykologi


Hinnasto

PerusMieli-käynti 30min (varattavissa netistä) 63 eur*+15eur toimistomaksu. Psykologin ja lääkärin yhteisvastaanotto, joka sopii matalan kynnyksen ensi/kartoituskäynniksi. *= kelakorvauksen jälkeinen omavastuu. 

Lue lisää PerusMieli- käynnistä

Psykologikäynti/lyhytterapiakäynti 45min  85eur (ei kelakorvausta) Varattavissa puhelimitse

Psykologikäynti/lyhyterapiakäynti 60min 95eur (ei kelakorvausta) Varattavissa puhelimitse