Terveystarkastus

Terveystarkastuksen hinta 65 €.

Varaa aika puhelimitse

Askarruttaako oma terveys – tai ehkä viime terveystarkastuksesta on jo ikuisuus aikaa?

Terveystarkastuksessa teemme huolellisen kartoituksen tämänhetkisestä terveydentilastasi. Tarkastus kertoo kaiken tarpeellisen, mutta et joudu maksamaan turhista tutkimuksista.

Terveystarkastuksen yhteydessä tarkastellaan elintapoihin ja hyvinvointiin liittyviä tekijöitä, jolloin voidaan myös pohtia erilaisia terveysriskejä ja harkita elintapojen muuttamista riskien vähentämiseksi.

PerusTerveyden terveystarkastus on aina yksilöllinen

Terveystarkastuksessa kokenut terveydenhoitajamme haastattelee sinut ja tekee mittaukset. PerusTerveyden terveystarkastus on aina yksilöllinen kokonaisuus. Käynnillä esiin nousseiden asioiden perusteella räätälöimme jatkosuunnitelman.

Terveystarkastuksen yhteydessä teemme tarvittaessa laboratoriolähetteen ja varaamme ajan näytteenottoon. Maksat siis ainoastaan laboratoriotutkimuksista. Näytteenottomaksua emme peri terveystarkastusasiakkailta lainkaan.

Mitä terveystarkastus sisältää?

Terveystarkastuksessa mitataan muun muassa

  • paino
  • pituus
  • painoindeksi (BMI)
  • vyötärönympärys
  • verenpaine ja
  • pulssi.

Käy terveystarkastuksen tulokset läpi tarkemmin sairaanhoitajan kanssa

Käsittelemme laboratoriotulokset ja teemme jatkotoimenpiteet yksilöllisten tarpeidesi ja toiveittesi mukaisesti. Voit valita itse, toimitammeko laboratoriotulokset kirjeitse, vai haluatko käydä tuloksia läpi tarkemmin sairaanhoitajan tai lääkärin kanssa joko puhelimitse tai vastaanotolla.

Varaa aika terveystarkastukseen