Sairaanhoitaja Ouluun !

Etsimme sairaanhoitajaa / terveydenhoitajaa Oulun toimipisteisiin vakituiseen työsuhteeseen. 

Työ on kaksivuorotyötä ja työvuoroja tulee sekä Isokadun että Ideaparkin toimipisteeseen.  (Enemmän päivävuoroja, mikäli et erityisesti halua iltavuoroja.) Työsuhteessa noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu niin itsenäinen vastaanottotyö, kuin asiakkaan valmistelu ja haastattelu lääkäriä varten. Lisäksi työhön kuuluu mm. hoidontarpeenarvointia puhelimessa sekä palvelukonseptimme kehittämistä yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Toivomme kokemusta perusterveydenhuollon vastaanottotoiminnassa työskentelemisestä. Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja kykyä sopeutua nopeisiin muutoksiin. 

Edellytämme valittavalta terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukaista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattitutkintoa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä rohkean, rennon ja innovatiivisen työkulttuurin.  Tule osaksi PerusTerveyden tiimiä!

Hakuaika päättyy 15.1.2020, mutta hakemus kannattaa jättää heti, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.  Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään 27.1.2020. Työsuhteessa noudatetaan 6kk koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa PerusTerveys Oulun palveluesimies Tarja Oinas.  tarja@perusterveys.fi. P. 050-448 6987

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tarja@perusterveys.fi