Yleislääkäreitä Helsinkiin, Vantaalle ja Ouluun

Tarjoamme työympäristön, jossa on lupa keksiä ja kehittyä. Panostamme siihen, että töissä viihdytään ja työyhteisö on reilu. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan. Edellytämme, että olet Suomessa laillistettu lääkäri. Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto lasketaan vahvuudeksi. Työsuhteessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Palkkaamme myös keikkalääkäreitä rinkiin lääkäriasemien ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä sijaisuuksia varten.

 • Lisätietoja tehtävistä antaa PerusTerveys Suomen rekrytointipäällikkö:
  Riikka Stjerna
  Rekrytointipäällikkö
  PerusTerveys Suomi
  +358469224808
  riikka@perusterveys.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen riikka@perusterveys.fi tai täytä lomake alla.

Mikä PerusTerveys?

PerusTerveys on uudenlainen lääkäriasemaketju, joka tuo yksityiset lääkäripalvelut kaikkien saataville edulliseen hintaan. Lääkärien ja hoitajien tiimityön ansiosta tehokkuus ei tarkoita kiirettä vaan järkevästi suunniteltua työskentelyä.

Lääkärimme eivät juurikaan tee turhauttavia kirjauksia tai toimistotöitä vaan keskittyvät potilaiden taudinmääritykseen ja hoidon määräämiseen.

Meille tärkeitä arvoja ovat

 • asiakaslähtöisyys – tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme odotukset erinomaisella asiakaspalvelulla ja hoidon laadulla
 • kustannustehokkuus – keskitymme olennaiseen ja järjestämme työn fiksummin hoidon laadusta tinkimättä
 • rohkeus uudistua – kokeilemme ja kehitämme uusia toimintatapoja, jotka helpottavat asiakkaittemme ja henkilökuntamme arkea.

Hae tehtävään

 • Word- tai PDF-tiedosto