Lääkäriksi Oulun PerusTerveyteen!

Lääkäriksi Oulun PerusTerveyteen!

PerusTerveys on toiminut Oulussa elokuusta 2016 saakka. Haemme nyt osa-aikaista tai kokoaikaista yleislääkäriä tai yleislääketieteen erikoislääkäriä Marjaana Tikanmäen tilalle. Marjaana on työskennellyt meillä alusta lähtien osa-aikaisena, tehden noin 20h/vk töitä tutkimustyönsä ohessa. Marjaana aloittaa erikoistumisen syksyllä 2018.

Marjaana on ollut tykätty lääkäri ja työkaveri, jonka mukaan parasta PerusTerveydessä on: ”Hyvä työilmapiiri, mukava ja huumorintajuinen henkilökunta ja asiakkaat keskimäärin tyytyväistä väkeä. Työssä pääsee tekemään yleislääkärin työtä niin akuuttien kuin pitkäjänteistä kokonaisvaltaista otetta vaativien ihmisten kanssa.”

Osa-aikaisen lääkärin työ sopii sinulle erinomaisesti, jos esimerkiksi haluat työskennellä osa-aikaisesti tutkimustyön ohessa, olet erikoistumassa tai haet lisätöitä päätoimisen työsi rinnalle. Jos olet valmis tekemään enemmän iltoja ja viikonloppuja, myös kokoaikainen työsuhde on mahdollinen.

Voit tehdä töitä palkkasuhteessa tai oman yrityksesi kautta – maksamme aina kiinteän tuntikorvauksen.
Hakuaika päättyy 28.6.2018 ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Mikä PerusTerveys?

PerusTerveys on uudenlainen lääkäriasemaketju, joka tuo yksityiset lääkäripalvelut kaikkien saataville edulliseen hintaan. Lääkärien ja hoitajien tiimityön ansiosta tehokkuus ei tarkoita kiirettä vaan järkevästi suunniteltua työskentelyä.

Lääkärimme eivät juurikaan tee turhauttavia kirjauksia tai toimistotöitä vaan keskittyvät potilaiden taudinmääritykseen ja hoidon määräämiseen.

Tarjoamme

Rennon ja aikaansaavan ilmapiirin lisäksi saat meiltä

* kiinteän tuntipalkan

* mutkattoman työsuhteen

* joustavat työskentelyajat

* työympäristön, jossa on lupa keksiä ja kehittyä.

Arvomme ovat

* asiakaslähtöisyys – tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme odotukset erinomaisella asiakaspalvelulla ja hoidon laadulla

* kustannustehokkuus – keskitymme olennaiseen ja järjestämme työn fiksummin hoidon laadusta tinkimättä

* rohkea uudistaja – kokeilemme ja kehitämme uusia toimintatapoja, jotka helpottavat

asiakkaittemme ja henkilökuntamme arkea.

 

Joko kiinnostuksesi heräsi? Lisää tietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkömme

Riikka Stjerna +358469224808 riikka@perusterveys.fi

Jätä hakemus

  • Word- tai PDF-tiedosto