Johtava lääkäri, pääkaupunkiseutu

Nyt olisi tarjolla nohevalle kollegalle haastavaa ja mielekäs työtä!

PerusTerveys laajentaa ja etsii johtavaa lääkäriä pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Tampereelle!

Toimenkuvasi koostuu kliinisestä vastaanottotyöstä ja sen sisällön hienosäädöstä, vastaavan lääkärin tehtävistä ja osallistumisesta lääkäriasemien toiminnan kokonaisvaltaiseen ylösajoon ja PerusTerveys-konseptin kehittämiseen.

Oletko etsimämme kollega? Kykenet itsenäiseen työhön ja olet vastuuntuntoinen. Asioiden organisointi on luontevaa, etkä pelkää haasteita.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden sitouttamiseen. Edellytämme laillistetun lääkärin pätevyyttä ja oikeaa asennetta.

Lisätietoa: Tj Simo Lohi, 041-4547884,  simo@perusterveys.fi tai johtava ylilääkäri Juha-Jaakko Sinikumpu, jaakko@perusterveys.fi, 040-8402192

Mikä PerusTerveys?

PerusTerveys on uudenlainen lääkäriasemaketju, joka tuo yksityiset lääkäripalvelut kaikkien saataville edulliseen hintaan. Lääkärien ja hoitajien tiimityön ansiosta tehokkuus ei tarkoita kiirettä vaan järkevästi suunniteltua työskentelyä.

Lääkärimme eivät juurikaan tee turhauttavia kirjauksia tai toimistotöitä vaan keskittyvät potilaiden taudinmääritykseen ja hoidon määräämiseen.

Meille tärkeitä arvoja ovat

  • asiakaslähtöisyys – tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme odotukset erinomaisella asiakaspalvelulla ja hoidon laadulla
  • kustannustehokkuus – keskitymme olennaiseen ja järjestämme työn fiksummin hoidon laadusta tinkimättä
  • rohkea uudistaja – kokeilemme ja kehitämme uusia toimintatapoja, jotka helpottavat asiakkaittemme ja henkilökuntamme arkea.

Hae tästä

  • Word- tai PDF-tiedosto