Yksityislääkärille Isokadulla Oulun keskustassa

PerusTerveys on Oulusta lähtöisin oleva uudenlainen lääkäriasemaketju, jossa pääset nopeasti ja edullisesti lääkärille viikon jokaisena päivänä. 

Lääkärin vastaanotolle pääset halvimmillaan 33 eurolla (omavastuuosuus). Olemme nimittäin tehneet kovasti töitä keventääksemme lääkäripalvelujen kulurakennetta.

Pystymme tarjoamaan muita edullisemman hinnan, sillä meillä esimerkiksi lääkärit ja hoitajat tekevät tiiviimpää yhteistyötä kuin lääkärikeskuksissa tavallisesti.

Isokadulla tapaat myös fysioterapeutin ja lääkärin yhteisvastaanotolla 33 eurolla. PerusFysio-käynnin ansiosta sinun ei tarvitse rampata eri asiantuntijoiden luona ja hoito voidaan aloittaa saman tien.

Isokadun lääkäriasema sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä Kauppakeskus Valkeasta ja Kivisydämestä. Viihtyisä lääkäriasemamme sijaitsee katutasolla, ja tiloihin on esteetön pääsy.

Osoite: Isokatu 32 (katso kartalta)

Avoinna viikon jokaisena päivänä

Ma-pe 8:30–19:00
La 10:00–14:00
Su 11:00–15:00

Peruskäynnillä tapaat sekä lääkärin että sairaanhoitajan

Peruskäynnillä, joka vastaa tavallista lääkärin vastaanottoa, tapaat ensiksi sairaanhoitajan, ja sen jälkeen lääkärin, joka tekee diagnoosin ja hoitosuunnitelman tai toimenpiteet.

– Optimoimme hoitotyön ammattilaisten työnjaon ja rakensimme toimintamallia tukevat tilat. PerusTerveydessä lääkärit keskittyvät potilastyöhön. Hoitajat ovat mukana keskeisesti jokaisella käynnillä, sanoo lääkäriaseman perustaja Simo Lohi.

PerusTerveys asemoituu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon väliin. Tavoitteemme on tuoda yksityiset lääkäripalvelut jokaisen ulottuville ja tarjota laadukasta palvelua ja hoitoa edullisesti.

Terveyttä myös työpaikoille

Tarjoamme yrityksille työterveydenhuoltoa, jossa kilpailuvalttimme koostuu tutuista tekijöistä. Karsitaan rönsyjä, hyödynnetään teknologiaa ja ohjataan resurssit viisaasti. Eikä tuhlata varoja turhan loisteliaisiin puitteisiin vaan keskitytään asiakkaisiin.

– Selkeys ja yksinkertaisuus ovat kilpailuvalttimme myös työterveyspuolella. Palvelun sisältö on räätälöitävissä asiakkaamme tarpeiden mukaan, sanoo Lohi.

Miksi PerusTerveys?

o Edullinen hinta – ei ylimääräisiä toimistokuluja – alk. 33 € (omavastuuosuus)
o Pääset nopeasti lääkärille
o Runsaasti aikoja myös viikonloppuisin
o Edulliset laboratoriotestit
o Yli 95 % asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä eteenpäin

PerusTerveys lyhyesti

o Yksityinen lääkäriasemaketju Helsingissä, Vantaalla, Oulussa ja Espoossa
o PerusTerveys työllistää noin 50 työntekijää, joista valtaosa sairaanhoitajia ja lääkäreitä
o Tavoitteena on avata kuusi uutta lääkäriasemaa tänä vuonna
o Julkisessa terveydenhuollossa lääkärinä työskennellyt Simo Lohi perusti yrityksen 2016 Oulussa
o Yli 22 000 vastaanottokäyntiä perustamisen jälkeen

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin
PerusTerveys Isokatu