Sairaanhoitaja, keikkatyötä pääkaupunkiseudulla

PerusTerveys on suomalainen ja täysin suomalaisessa omistuksessa oleva lääkäriasemaketju. Tarjoamme yksityisiä yleislääkäri- ja laboratoriopalveluita edullisesti ja ilman jonoja. Haluamme tuoda yksityiset lääkäripalvelut kaiken kansan ulottuville. Hinta ei saa olla yksityisten lääkäripalveluiden käytön esteenä. Keskitymme olennaiseen ja pyrimme rönsyistä eroon. Emme kuitenkaan suostu tinkimään hoidon ja palvelun laadusta, sillä ne ovat saavuttamamme luottamuksen takeena.

PerusTerveydellä on tällä hetkellä neljä lääkäriasemaa, kaksi Oulussa ja kaksi pääkaupunkiseudulla. Kasvamme tulevina vuosina voimakkaasti.

Etsimme nyt uuteen Espooseen avattavaan yksiköön sekä muihin pääkaupunkiseudun yksiköihin vastaanottotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa osa-aikaiseen tai keikkaluonteiseen työhön.

Olet etsimämme henkilö, jos olet innostunut palveluiden kehittämisestä, itsenäisestä ja vastuullisesta työskentelystä ja laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamisesta.

Työnkuvasi koostuu vastaanottotyöstä lääkärin työparina, avustamisesta pientoimenpiteissä ja puhelinneuvonnasta ja ajanvarauksesta. Lisäksi teet sairaanhoitajan toimenpiteitä, kuten rokottamista, itsenäisesti omalla vastaanotolla.

Tehtävälistaus voi tuntua turhankin tutulta, mutta ei hätää. Meillä et ole yksi suorittajista, vaan tärkeä osa lääkäriasemamme toiminnan hiomista huippuunsa. Olemme jo kehittäneet lääkärien ja hoitajien työnjakoa tavalla, joka on lisännyt työparien työn mielekkyyttä ja motivaatiota.  Tiedämme, että tehokkuutta ja hoidon laatua parannetaan vain hyvin viihtyvissä ja reiluissa työyhteisöissä.

Työvuoroja on tarjolla pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin, mutta myös päivätöitä voi tiedustella.

Näitä asioita edellytämme sinulta

· Sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

· Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

· Asiakasorientoitunutta työskentelyotetta

· Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Eduksi katsomme

· Aikaisempi kokemus itsenäisestä vastaanottotyöstä

· Voimassa oleva lääkelupa

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava hoitaja Kaisa Pere p. 044 235 4076 tai kaisa@perusterveys.fi.

Hakuaika jatkuva. Lisätietoja tehtävästä antaa kaisa@perusterveys.fi. Aloitus sopimuksen mukaan.

 

 

Hae tehtävään

  • Word- tai PDF-tiedosto