Petja Orre pääkaupunkiseudun PerusTerveys-lääkäriasemien johtavaksi lääkäriksi 

PerusTerveys on nimittänyt LL Petja Orren johtavaksi lääkäriksi uuden lääkäriasemaketjun pääkaupunkiseudun vastaanotoille. Orre siirtyy PerusTerveyden leipiin Vantaan kaupungin terveysaseman ylilääkärin tehtävistä. Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa.

Orre kertoo innostuneensa PerusTerveydessä siitä, että lääkäriasemaketjun rakentama malli mahdollistaa yhä useammalle asioinnin yksityislääkärillä edullisten hintojen ansiosta.

”Samalla malli on hyvä esimerkki siitä, miten terveydenhuollon resurssien käyttöä voidaan optimoida ja saada siten tuotettua palveluita entistä tehokkaammin tinkimättä kuitenkaan laadusta”, Orre sanoo.

PerusTerveyden toimitusjohtaja Simo Lohi kuvailee, että Orre on erityisesti julkisen terveydenhuoltojärjestelmän tuntija, jolla on vankkaa kokemusta sekä perusterveydenhuollon että päivystystyön organisoinnista.

”Perusterveydenhuollossa potilaiden ongelmat ovat yksilöllisiä eikä vastaanotoillamme ole kahta samanlaista päivää. Tarvitsemme lääkäriasemiemme johtavaksi lääkäriksi juuri Petjan kaltaisen henkilön, joka tuntee pääkaupunkiseudun potilaiden todelliset tarpeet.”

Samasta tehtäväkentästä löytyy Orren mukaan myös PerusTerveyden lääkärien työn ydin.

”Lääkäreiden pitää osata kohdata jokainen ihminen yksilönä ja huomioida akuutin sairauden lisäksi potilaan kokonaistilanne. Hoidon laatu on meille tärkein prioriteetti ja noudatamme hoitosuositusten linjoja ja pyrimme sairauksien hoidon lisäksi myös edistämään potilaan terveyttä. ”

Uusi kotimainen lääkäriasemaketju

PerusTerveys Suomi Oy on kotimainen yleislääkäritasoiseen hoitoon ja laboratoriopalveluihin keskittynyt lääkäriasemaketju, jonka kaksi ensimmäistä lääkäriasemaa ovat Oulussa. PerusTerveys avasi lääkäriaseman Vuosaaressa keväällä 2017 ja avaa useita lääkäriasemia pääkaupunkiseudulle vielä tämän vuoden aikana.

Lisätietoja:

Simo Lohi
Toimitusjohtaja (LL, EHL)
simo@perusterveys.fi
041-4547884