PerusTerveys-lääkäriasemaketju laajentaa Eastoniin!

Uusi kotimainen lääkäriasemaketju PerusTerveys avaa lääkäriaseman kauppakeskus Eastoniin Itä-Helsinkiin 26.10. PerusTerveys tuo yksityislääkärin vastaanoton entistä useamman tavoitettavaksi sen edullisten hintojen ansiosta. Lääkärikäynnin omavastuuhinta PerusTerveydessä on edullisimmillaan 33 euroa, eikä ylimääräisiä kuluja kuten toimistolisiä ole.

PerusTerveyden perustaja ja toimitusjohtaja, LL, EHL Simo Lohi sanoo, että Eastonissa PerusTerveyden lääkäriasema on lähellä asiakkaittaan, mikä on ollut johtavana ajatuksen ketjun koko toiminnan ajan.

”Eastonin tapauksessa koko kauppakeskus on suunniteltu yhteistyössä alueen asiakkaiden kanssa. Kyselyissä toivottiin myös terveyspalveluita kauppakeskukseen, ja on hieno velvollisuus päästä täyttämään paikallisten asukkaiden toivetta”, Lohi sanoo.

PerusTerveys on perustettu Oulussa, mutta Eastonin pisteen myötä sen vastaanotoista valtaosa sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

”Jos me perustajat emme aivan paikallisia olekaan, niin PerusTerveys on joka tapauksessa täysin kotimainen ja kotimaassa omistettu yritys. Täytyy myöntää, että aikanaan opintojani Helsingissä viimeistellessäni asuin Espoossa”, Lohi lisää.

Korkea asiakastyytyväisyys kertoo laadusta

PerusTerveys-lääkäriasemien asiakastyytyväisyys on merkittävän hyvä. Oulun Ideaparkin lääkäriaseman potilaista jopa seitsemän kymmenestä palaa asiakkaaksi uudelleen ja lääkäriaseman mitattu asiakastyytyväisyys on 95 prosenttia.

Eastonin PerusTerveys on ketjun kolmas vastaanotto pääkaupunkiseudulla. Lisäksi vuonna 2016 perustetulla PerusTerveydellä on kaksi vastaanottoa yrityksen kotikaupungissa Oulussa.

Uudet lääkäriasemat noudattavat PerusTerveyden ensimmäisen lääkäriaseman toimivaksi todistanutta toimintamallia.

”Potilaalle tärkeintä hinnan lisäksi on hoidon korkea laatu ja hyvä käyntikokemus. Sekä uudelleen vastaanotolle palaavat asiakkaat että tutkitusti erittäin korkea asiakastyytyväisyys osoittavat, ettei matala hinta sulje pois hyvää palvelua”, Lohi sanoo.

Lisätietoja:
Simo Lohi
Toimitusjohtaja (LL, EHL)
simo@perusterveys.fi
041-4547884