PerusTerveys avaa matalan kynnyksen lääkäriaseman Myyrmanniin 

Uusi kotimainen lääkäriasemaketju PerusTerveys avaa lääkäriaseman kauppakeskus Myyrmanniin Vantaalle 14. elokuuta. PerusTerveys on aivan uudenlainen yksityinen lääkäriasema, joka tuo yksityislääkärin vastaanoton entistä useamman tavoitettavaksi sen edullisten hintojen ansiosta. Lääkärikäynnin omavastuuhinta PerusTerveydessä on edullisimmillaan 33 euroa, eikä ylimääräisiä kuluja kuten toimistolisiä ole.

PerusTerveyden perustaja ja toimitusjohtaja, LL, EHL Simo Lohi sanoo, että Myyrmanni sijaitsee erinomaisella paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Edullisen hintatason ansiosta asioiminen PerusTerveydessä ei ole sidottu kotikuntaan eikä se edellytä yksityistä sairauskuluvakuutusta.

Lohen mukaan yrityksen perustamisesta asti johtoajatuksena on ollut, että lääkäriaseman pitää löytyä sieltä missä ihmiset muutenkin liikkuvat, eikä päinvastoin.

”Olemme suunnitelleet lääkäriasemamme toimintatavan monella tavalla uudelleen. Kaiken keskiössä on se, että me olemme olemassa potilaidemme terveysongelmien ratkaisemiseksi. Hintatasomme on näin edullinen juuri siksi, että olemme karsineet pois kaiken sellaisen oheistoiminnan, mikä ei tätä potilastyötä tue.”

Myyrmannin PerusTerveys on ketjun toinen vastaanotto pääkaupunkiseudulla ja se suunnittelee useiden uusien vastaanottojen avaamista pääkaupunkiseudulle vielä tämän vuoden aikana. Lisäksi vuonna 2016 perustetulla PerusTerveydellä on kaksi vastaanottoa yrityksen kotikaupungissa Oulussa. Oulun Ideaparkin lääkäriaseman potilaista jopa seitsemän kymmenestä palaa asiakkaaksi uudelleen ja lääkäriaseman mitattu asiakastyytyväisyys on 95 prosenttia.

Uudet lääkäriasemat noudattavat PerusTerveyden ensimmäisten lääkäriasemien toimivaksi todistettua toimintamallia.

”Potilaalle tärkeintä hinnan lisäksi on hoidon korkea laatu ja hyvä käyntikokemus. Sekä uudelleen vastaanotolle palaavat asiakkaat että tutkitusti erittäin korkea asiakastyytyväisyys osoittavat, ettei matala hinta sulje pois hyvää palvelua”, Lohi sanoo.

Lisätietoja:

Simo Lohi
Toimitusjohtaja (LL, EHL)
simo@perusterveys.fi
041-4547884