Terveystarkastukset

Kuinka Sinä voit?

PerusTerveyden oma terveystarkastus kertoo kaiken tarpeellisen, mutta et joudu maksamaan turhista tutkimuksista. Terveystarkastuksessa teemme huolellisen kartoituksen tämänhetkisestä terveydentilastasi.  Terveystarkastuksen yhteydessä tarkastellaan elintapoihin ja hyvinvointiin liittyviä tekijöitä, jolloin voidaan myös pohtia erilaisia terveysriskejä ja harkita elintapojen muuttamista riskien vähentämiseksi. Terveystarkastuksessa kokenut sairaanhoitajamme haastattelee sinut ja tekee tarvittavat mittaukset. Perusterveyden oma terveystarkastus on aina yksilöllinen kokonaisuus. Terveystarkastuksessa nousseiden teemojen, asioiden ja tarpeiden perusteella sinulle räätälöidään jatkosuunnitelma.

Terveystarkastuksen yhteydessä tehdään tarpeidesi mukaisesti tarvittaessa laboratoriolähete ja varataan aika näytteenottoon. Maksat siis ainoastaan tarpeellisista laboratorionäytteistä. Näytteenottomaksua emme peri terveystarkastusasiakkailta lainkaan.

Käsittelemme laboratoriotulokset ja teemme jatkotoimenpiteet yksilöllisten tarpeidesi ja toiveittesi mukaisesti. Voit valita itse toimitammeko laboratoriotulokset kirjeitse, vai haluatko käydä tuloksia läpi tarkemmin sairaanhoitajan tai lääkärin kanssa joko puhelimitse tai vastaanotolla.